Weer zo moe…

Poekie in zijn mandDe mensen die regelmatig op mijn weblog komen zullen al wel gemerkt hebben dat ik niet zoveel gedaan heb.

Al weer een tijdje ben ik compleet overmeesterd door een enorme vermoeidheid. Precies of ik continu uitgeput ben.

Een bijkomend verschijnsel is dan dat ik last krijg van mijn ogen, waardoor de spieren in mijn nek zich aanspannen en ik bijna de hele tijd koppijn heb.

Zo onderhand vlieg ik tegen de muren op want er komt bijna niks uit mijn handen en als ik ergens slecht in ben is het niks doen.

Laten we hopen dat het rap voorbij is en ik weer lekker op mijn gemakje bezig kan gaan.

This entry was posted in MS.

3 thoughts on “Weer zo moe…

  1. winter is funest! Schouders en nek kun je massage bij de kine aanvragen, ik ga elke week, en zo houd ik de knopen er net uit.
    Geef gerust toe aan die vermoeidheid, slaap, lig, relax, maakt niet uit als het kan, maling aan de rest vd wereld, neem je tijd. (hoor wie het zegt) 😉

  2. vervelend hé kind, en dit kwakkelweer doet er ook zeker geen goed aan, ipv dat het vriest/sneeuwt en dan hopsakee naar de eerste lentestralen. nog ff geduld

  3. Ja meisje, ik heb deze week nog gehoord dat januari een zéér slechte maand is voor van alles. Met deze zachte winter is de lente misschien niet meer zo veraf en kan dat nieuwe energie brengen laat ons hopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *