6 thoughts on “Zomerjurkje

 1. Ik heb de avondjurk gemaakt. Ziet er schitterend uit. Ben nu begonnen aan het truitje en de geruite rok. Je patronen zijn heel duidelijk. Dank je wel.
  Kan ik je ook de foto sturen?

 2. Ook dit patroontje is een ontwerp van Hildt en mag uitsluitend via de Barbie-modeclub verspreid worden! Gelieve het van je site te verwijderen! Dank! (http://barbiemode.clubs.nl/).. (je schrijft zelf de opmerking onderaan: alleen voor persoonlijk gebruik.. dat geldt ook voor jou!.. dus NIET delen..)
  Magda_Aurora

 3. Dit jurkje in rood katoen gemaakt voor mijn kleindochter. Erg mooi geworden. Gelukkig niet moeilijk. De rugpartij is veel te breed. Heb ik opgelost door de drukknopen te verzetten.
  Bilpartij is precies passend. Misschien waren de Barbies breder van boven een tijdje geleden.

 4. Hoi Betsie,
  Het is voor mij ook al even geleden, dus moest heel hard denken 🙂
  Ik heb het wat uitgebreider uitgeschreven, hopelijk dat je hier iets aan hebt…
  R 35:1 keerlosse, 7 vaste (7), 1 meerdering met vaste (9), 3 vaste (12), 1 mindering (13), 7 stokjes (20), 1 mindering (21), 7 stokjes (28), 1 mindering (29), 3 vaste (32), 1 meerdering (34), 7 vaste (41)
  succes,
  Marleen

 5. Hallo leentjes haaksite.
  ik ben met het zomerjurkje bezig no..Ho44.. en ik snap regel 35 niet zo goed! Ik ben na 30 jaar weer aan het haken geslagen en ben nog een beetje roestigmet het lezen van an patroontjes.
  zou u het mij kunnen uitleggen ?
  Vriendelijke groet,
  Bets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *