en ook nog…

Het lek is inmiddels gerepareerd, maar er zit nog wel een gat in onze badkamer wat ons Joeyke natuurlijk super interessant vindt! Nog nooit een spauwmuur van binnen bekeken? Nu is de kans!

Vorige week was het ook tijd voor het jaarlijkse tijd voor onze mazout brander/ketel en na 41 jaar trouwe dienst is deze helaas zo lek als een mandje en dus afgekeurd. Dat bij het terug opstarten er witte rook uit kwam gaf dus aan dat er geen nieuwe paus was maar bevestigde de afkeuring. Volgende week vrijdag komen ze langs om te kijken en offerte te maken voor een nieuwe.

Eergisteren is dan ook nog eens gezellig een van mijn kiezen ontzenuwd. Binnenkort naar Medipolis om te kijken of die zenuwen niet halsstarrig terug willen komen en de kies finaal op te vullen. Leuk!

Ergens denk je dan “Ok, wat pech” maar mijn lichaam en/of hersenen zijn het er niet mee eens en houden er om de beurt af en toe even mee op.
Het oneerlijke vind ik vooral dat ik graag leuke dingen wil doen, niks spectaculairs, gewoon een wandelingetje of mijn hobbies ofzo.
Maar ik zit helemaal geblokkeerd. Uitrusten is de boodschap. Weeral!

Vandaar dat je al even niks van mij hebt gezien of gehoord.
Hopelijk gaat dat niet meer te lang duren.

Je ziet me wel weer verschijnen…..

One thought on “en ook nog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *