Antibiotica.

pillenDus de ene dokter zei dat ik niet alles aan mijn MS mocht wijten, waarop de volgende specialist adviseerde om langs de huisarts te gaan.
Dat had ik dus niet moeten doen!!

Al enige tijd heb ik vage klachten zoals vaak een fluittoon in mijn oren, regelmatig snotterig, een paar ruwe plekjes op mijn huid en zo nog meer gezeur. Dus laatst liep ik voorbij de huisarts en zag dat hij juist op dat moment toevallig spreekuur had, Dus ik vatte dat op als een teken dat ik moest binnen springen.

Ook al heeft de dokter mijn dossier, het is altijd een ramp om even uit te leggen wat ik mankeer zodat hij alles in zijn context kan plaatsen. Dus verteld van mijn MS enz.. maar ook over de diverse allergie?n voor medicatie met in het speciaal de antibiotica-kuur die ik van de dermatoloog had gehad.

pillenZoals je misschien al wel verwacht schreef hij onder andere antibiotica voor. Nu is de ene pil de andere niet, dus ik dacht, misschien helpt het wel?..

Drie dagen en 11 pillen later zat ik met een constante pieptoon in mijn hoofd, opgezwollen tong en keel, en zo verstopt als de pest. Natuurlijk viel dit in het weekend en dan zelf (met mijn reddende engel Stephan) besloten om te stoppen met al die vrolijk gekleurde ?m&m?s?.

Nu (drie dagen na gestopt te zijn) zit ik hier met een zere keel, diarree en mijn tong is precies aan het vervellen. Ik voel mij dus niet echt fijn!

Vanmorgen de huisdokter gebeld om hem op de hoogte te brengen.
Eerst vroeg hij hoe het met de ontsteking was, waarop ik antwoordde: ?ik weet van niks!!?.
?Nu, dan zal ik het toevoegen aan de lijst in jou dossier zodat je dat niet meer voorgeschreven krijgt?

Wat er mis was weet niemand, of het opgelost is ook niet.
Normaal word je van dokters en pillen beter???

One thought on “Antibiotica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *