Zwembaddeke…

zwembad 2006 Zo’n drie jaar geleden hadden we een (voor toen) groot zwembad gekocht. Wij (en anderen) hebben er veel plezier van gehad, maar helaas ging deze maar ??n seizoen mee.

Afgelopen maandag zijn we op zoek gegaan naar een klein baddeke zodat ik tijdens dit weer wat verkoeling kon vinden.
Toen we bij de Brico waren zagen we (tussen allerlei niet zwembad-gerelateerde spullen) weer zo’n zelfdragend zwembad tegen een zeer schappelijke prijs en ook nog 50% korting, dus inpakken en wegwezen…

zwembad 2009

Eenmaal thuis wilden we deze zo snel mogelijk opzetten en vullen. Nu bleek dit zwembad meer als een meter groter in diameter te zijn als die vorige. Wij waren allebei een beetje positief verbaasd, maar vooral ik was blij dat we een groot zwembad hadden ipv een klein poedelbadje.

Die avond al twee uur laten vullen en de hele dinsdagochtend. Het water was nog net iets te fris maar al lekker rondgesparteld. Tegen de middag stap ik rondom het bad en kom ik er achter dat het gazon op ??n plek helemaal nat is. We hebben gezocht naar een lek maar niks kunnen vinden.
Dus terug naar de Brico.

Om een lang verhaal kort te maken, we mogen het baddeke vanavond binnenbrengen.
Gisteren nog gauw wat van het water (dat al iets warmer was) genoten en toen de droevige taak om het leeg te laten lopen.

zwembad 2009

De hele tuin stond onder water, dus we hoeven voorlopig niet te sproeien, maar toch wel zonde van al dat water.
Als het goed is krijgen we vanavond een nieuwe.
Nou ja, hebben we voor de volgende “hittegolf” of anders volgend jaar een oversized zwembad 🙂

Update: we hebben een nieuw zwembaddeke voor volgend jaar 🙂

3 thoughts on “Zwembaddeke…

  1. Ohhh, doet me denken aan die keren dat we bij jullie familie gaan zwemmen zijn! Heerlijk h?, wat verkoeling als het zo warm is. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *