Zomaar.

Zoals je misschien al gezien hebt, heb ik net een stapel kaartjes op mijn site gezet, na een paar daagjes inactiviteit.
Ik zou het graag over meer dingen dan enkel de postcrossing hebben, maar maak gewoon niet veel mee.

Wat ook meespeelt zijn wat problemen (MS) waardoor ik weinig tot niet achter mijn computer kruip en gewoon geen zin heb om iets aan mijn weblog te doen.

Soms kan ik een periode redelijk goed zijn en ziet niemand iets aan mij. Ik probeer deze dagen dan ook optimaal te benutten en er van te genieten. Dan komt er ook vanalles uit mijn handen en ga ik als mogelijk er op uit.

Soms word ik wakker en zonder waarschuwing mankeer ik vanalles.
Dit kan gaan van overdreven moeheid en of misselijkheid tot tremors of gewoon delen van mijn lichaam die niet meer werken, zoals de laatste tijd dat mijn benen er gedeeltelijk of geheel mee ophouden.

Ik merk dat ik het nog steeds niet kan accepteren en er ook moeilijk over kan praten. Het liefst verstop ik me dan lekker thuis op de bank voor de televisie.

Als je dus even niks van mij hoort of ziet, dan moet je maar bedenken dat ik gewoon even op mijn eigen wil zijn en dat er niet per se iets ernstigs aan de hand is.

One thought on “Zomaar.

  1. Hey lieve Marleen,

    fijn om elkaar nog even gesproken te hebben. Niet teveel terug trekken hoor!!! Want soms is delen, hoe moeilijk ook gewoon goed voor je. Je mag ook altijd bij mij gewoon vertellen hoe je je voelt!!! En denk alstjeblieft niet dat dat niet kan door onze dingen. Het zijn gewoon verschillende moeiten toch!!!!

    Veel liefs Mieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *