We kunnen weer slapen!

Na twee nachtjes met matrassen op de grond kunnen we nu weer effectief in ons bed slapen. Allez, daar moeten we wel de kanttekening bij maken dat het voor de eerste keer in “ons” nieuw bed zal zijn!

Op 29 augustus besteld bij Swiss-Sense in Dendermonde (bedankt nogmaals aan V?ronique voor de tip!) en vandaag geleverd. Dagje van thuis werken om ‘s middags bij de levering te zijn kan geen kwaad, en de dag werd al helemaal goed toen ze iets na 10 belden met de vraag of het ok was als ze reeds tussen half 12 en 12 langs konden komen. Natuurlijk dat dat kan! Kwam ons nog beter uit ook!

2 zeer vriendelijke jonge kerels die zonder morren alles de trap op sjouwden (alle voorstellen van Stephan om eventueel te helpen werden afgeslagen) en een half uurtje later stond het compleet klaar!

bed03

Het is wel ?norm hoog, gaat wennen worden 😀

2 thoughts on “We kunnen weer slapen!

  1. lieve schatten,
    er is niks dat zo snel went dan een hoge box-spring . Goede keuze gemaakt en je gaat rap merken dat je zalig kan slapen of een boekje lezen of net-sflix kijken zonder pijn in je rug te krijgen. Hier is het echt : genieten maar !!!!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *