Verrassende wissel

standaardje01Het gebeurt dat mensen mij contacteren via mijn website over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo ben ik onlangs aan de babbel geraakt met Lidia die net als ik een fervent handwerkster is en zich inzet voor het goede doel (Stichting Ayubowan), onder andere met haar webwinkel The Barbie Taylor

Ze vroeg waar ik de standaardjes voor mijn Barbies had gevonden dus ik vertelde dat ik mijn laatste stuks een aantal jaar geleden had opgekocht bij een speelgoedwinkel en ze sindsdien nooit meer ben tegengekomen. Van het een kwam het ander en ik beloofde haar een standaardje te sturen in ruil voor een kaartje of een verrassinkje. Daar de doos er nogal leeg uitzag heb ik er wat lintjes en een boekje bij gestoken….

Vandaag kreeg ik al een verrassing terug, en nee niet zomaar een kaartje….

verrassing01

Nog voor ik deftig een foto van al dit prachtigs kon nemen was er al een poezebeest met zijn speeltje weg en moest ik gauw de halsketting redden van een jaloerse zus.
De kers op de taart was het potje paaseitjes met gehaakte haan die nu staat te pronken op tafel 🙂

Lieve Lidia, ook langs deze weg heel erg dank je wel voor deze super verrassing! Het is allemaal prachtig gemaakt en als ik nog eens kleertjes voor Barbie zoek (of iets anders moois) zal ik zeker naar je website surfen!

One thought on “Verrassende wissel

  1. Hoi Marleen,
    Wat een lief stukje heb jij geschreven, ik heb het vermeld op mijn FaceBook pagina.
    Nu gaan er ook weer meer mensen naar jou blog kijken.
    Jij ook nog bedankt voor jou lieve verrassing, succes met je blog ik hou hem in de gaten hoor.
    Ik heb al veel gelezen over je schattige katten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *