Spoed

spoed01Al enkele dagen had ik last van diverse vreemde MS verschijnselen, overal pijn en of voos, draaierig, misselijk en daarnaast nog wat vage verschijnselen. Diverse dokters aan de telefoon gehad die het ook niet wisten dus uiteindelijk zelf maar besloten om naar de spoed te gaan om hopelijk de mis?re te kunnen doorbreken.

Leg al mijn mankementen maar eens uit, en ook de opmerking “hoe weet je dat of waarom denk je dat” zo goed mogelijk proberen te beantwoorden….
Uiteindelijk begonnen ze dan toch met prikken en al lachend vertelden ze dat mijn aders toch wel goed te vinden waren, zo van “er staan precies richting aanwijzers bij”.

Drie uur later vertelden ze mij dat ik aan het hyperventileren was. Niet zozeer dat snelle ademen maar door alle pijn en zenuwen zo verkrampt dat ik niet genoeg zuurstof op kon nemen.
Ze gaven mij twee pilletjes en zouden over een half uur terug komen zien…

Dat bleken dus twee Temesta (Lorazepam) pillen te zijn om mij rustig te krijgen en mijn spieren te ontspannen. Al na 10 minuten was ik zo high als een kanon, maar waren de helft van de klachten verdwenen. Ze wilden ons (mij) toch nog voor “observatie” binnenhouden want er stond al een neuroloog met baxters cortisone klaar voor een behandeling voor de MS.

Al wat ik wilde was: naar huis! En gelukkig lieten ze ons gaan…

home01

Wederom onder de indruk van de vriendelijkheid en vakkundigheid van de dokters en verplegers in het Middelheim ziekenhuis!
Dank je wel en hopelijk niet tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *