Raar haar….

Wie mij al langer kent weet dat ik bijna altijd al een ontembare bos met krullen heb gehad.
Door het ouder worden werd het iets dunner en kreeg ik ook meer vat op hoe het te verzorgen en te stylen…

raarhaar01

Het laatste jaar kreeg ik last van haaruitval, dat er in sommige stukken geen krul meer wilde springen, en enorm veel froesende pluis met als gevolg dat ik steeds meer op een karakter uit de cartoon Peanuts (Charlie Brown) begon te lijken.
Brushen is niet goed, maar ook niet superslecht voor je haar dus ik had al regelmatig ge?xperimenteerd met steile lokken. Toen ik weet kreeg van een keratine-kuur die je haar herstelt maar ook stijl maakt heb ik wel even na moeten denken. Een leentje helemaal zonder krullen is ook wel vreemd…

Uiteindelijk moed verzameld en vorige week bij Dachkin zo’n kuur besteld. Vandaag met de tram naar de kapper en een super-vriendelijke coiffeuse behandelde mijn haar met allerlei geurtjes en massages om uiteindelijk definitief afscheid te nemen van de krullen (als het goed is)
Al wat er nieuw uit mijn hoofd groeit kan mogelijk wel weer gaan krullen, maar dat is voor over een maand of zes.

me05

Nu 48 uur van mij haar afblijven en daarna zien we wel weer wat er gebeurd als ik het zelf moet onderhouden… Duimen jullie mee?

4 thoughts on “Raar haar….

  1. Hallo ik ken dat probleem maar al te goed en ik heb ook heb een aantal jaren aan het stylen geweest …..maar achteraf commentaar van geef ons maar terug jou krullen …….ook ik vind jou meer persoonlijkheid hebben met de krullen maar ik begrijp jou volkomen

  2. Tis efkes wennen he maar het staat u wel,uw haar ziet er nu wel gezonder uit, precies ook een stuk korter geworden, sjiek sjiek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *