Platte Batterij

Het zat er al een tijdje aan te komen maar vandaag is het dan zover: Marleen is deze avond opgenomen in het ziekenhuis.

Platte Batterij
Voor wie het nog niet weet: 2 weken geleden heeft Marleen een mentale instorting gehad. Ik heb toen naar mijn baas gebeld om te melden dat ik de komende 2 dagen (donderdag en vrijdag) van thuis uit zou werken zodat ik ervoor zou kunnen zorgen dat Marleen rust zou krijgen. Vorige week is er echter weer een gelijkaardige situatie geweest en hebben we een afspraak gemaakt met de psycholoog.Maandag konden we langskomen en hij had niet veel tijd nodig om te zien dat Marleen mentaal gewoon doodop was en nood had aan rust. Daarom is besloten om haar een tijd te laten opnemen in het ziekenhuis waar ze de nodige behandeling kan krijgen alsook de broodnodige rust.Waarschijnlijk zal ze 7 tot 10 dagen in het ziekenhuis verblijven waarna ze terug naar huis komt om dan verder te gaan met intensieve psychotherapie om er weer helemaal bovenop te geraken. Maar nu heeft ze dus vooral rust (ook fysiek maar vooral mentaal) nodig.

Omdat bezoek niet toegestaan is (buiten ikzelf per uitzondering) vernoem ik hier het ziekenhuis niet maar ik wil wel laten weten dat het een goed ziekenhuis is waar ze goed voor Marleen zullen zorgen. Het intake gesprek dat vandaag gebeurd is was in ieder geval zeer goed verlopen en de verpleegsters zijn enorm vriendelijk.

Wie Marleen het beste wil wensen kan haar dus niet bezoeken maar een kaartje zal ze zeker appreciëren. Deze kunnen verstuurd worden naar ons huisadres:

Marleen van Veen
Alfred Oststraat 26
2070 Zwijndrecht
België.

Aan al wie een kaartje stuurt reeds bij voorbaat dank, ze zal er zeker steun van hebben!

Haar man, Stephan.

3 thoughts on “Platte Batterij

  1. Hey Marleen (en Stephan), ik heb net dezelfde boodschap op FL gelezen. Laat je goed verzorgen, en laat die batterij eens op zijn gemakje laden!

    Groetjes,

    Sven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *