Mobiele telefonie…

Afgelopen weekend heb ik “voor mijn verjaardag” een nieuwe Smartphone gekregen. Mijn oude gsm had een perfecte timing om er mee op te houden en dan sta je bij de Saturn voor die rekken naar al die mobieltjes te kijken van; “Wat nu?”

Volgens de verkoper moest ik maar meteen overstappen op een “touchphone” want met een gsm loop je toch wel heel erg achter. Na veel vijven en zessen besloten we de een Samsung Galaxy Y Duo te kopen. (Daar kunnen twee sim-kaarten in,… alsof ik op die ene uberhaupt al veel gebeld wordt) Daar heb je ook geen extra data abonnement voor nodig want als je WIFI hebt is 3G niet nodig en je kunt nog steeds overal gewoon bellen. Waar het ding dan ook vooral voor gebruikt zal worden.

Ik heb al veel “plezier” gehad met uitzoeken hoe dat ding werkt, want gewoon even bellen zit er niet meer in. Deze middag bij het “brei-ureke” heel trots mijn aanwinst laten zien. Normaal krijg ik raar of zelden telefoon dus natuurlijk ging hij toen wel af. Ik kreeg het niet voor elkaar om op te nemen (tot groot jolijt van de meisjes) en het was ook nog eens een priv? nummer dus ik kon tot mijn frustratie niet eens terugbellen aangezien ik niet wist wie er belde. Iedereen pakte hun gsm boven om mij te bellen en te zien hoe ik driftig op het scherm bleef “tappen”. Nutteloos natuurlijk want uiteindelijk had ik em door; je moet namelijk “swipen” of zoiets.

Inmiddels ligt hij al voor de tweede keer aan de oplader want alles uitzoeken en proberen kost veel energie…

One thought on “Mobiele telefonie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *