Het ruikt naar KOE!!

Ergens wel logisch dat het hier soms naar koe ruikt, op een 500 meter achter onze tuin grazen namelijk koeien en soms zit je dan lekker lui buiten te zitten terwijl er een verse vlaag strontgeur je tegemoet komt…

Wat wel vreemd is, in een van onze kamers ruikt het naar “ouwe koei”…

We hebben de dakgoot onder het raam al gereinigd, er wat soda tegenaan gegooid, en de kamer is ook al meermaals (voor zover mogelijk) gepoetst met van alles waaronder dettol… We waren al aan het peinzen dat de vorige bewoners misschien een lijk verstopt hebben achter de inbouwkasten 😉 🙂
Iemand andere suggesties?…

3 thoughts on “Het ruikt naar KOE!!

 1. Beste zou inderdaad zijn om de oorzaak te vinden en het te voorkomen. Maar wat ik zelf heerlijk vind ruiken is een beetje wasverzachter in een pannetje en deze zachtjes op het fornuis (niet laten koken). Hierna het gas uit en je huis ruikt uren heerlijk.

 2. Zeg het maar niet te hard…:-)
  Kan het niet ergens een beest zijn dat binnen gebracht is door de katten, dat was af en toe bij ons wel het geval, dan vond je ineens ergens een half vergane muis, rat etc echt zo smerig.

  Bedankt trouwens voor je mail, hartstikke leuk. Ik ben op dit moment net in Cyprus.
  In dit hotel hebben we toevallig wel internet, maar ik kan wel mijn mail binnen halen, maar als ik op reis ben kan ik het niet beantwoorden, omdat ik dan moet gaan inloggen bij de server waar mijn website draait en dat vind ik erg lastig, dus ik neem nooit die moeite (weet trouwens mijn wachtwoord daarvan niet eens…)
  Enfin als we weer thuis zijn zal ik je mail beantwoorden of bel ik je, maar dan weet je even waarom ik niet reageer.

  Groetjes van Jolande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *