Hansaplast Warme Voeten

Hansaplast Warme Voeten Zeker als de dagen korter worden en het weer kouder, heb ik vaak last van koude voeten in bed. Ik denk dat ik vast niet de enige ben.

Dus toen ik bij het kruidvat Hansaplast Warme Voeten tegenkwam (en natuurlijk ook nog met extra probeer-korting) moest ik dit product hebben en heb ik het meteen meegenomen.

‘s Avonds voor het slapen gaan meteen het doosje gepakt voor een eventuele gebruiksaanwijzing.
Er zat geen extra papiertje bij, maar op de tube werdt duidelijk vermeld dat ik mijn gehele voeten moest insmeren, waarna goed inmasseren en tot slot je handen wassen.

Het leek mij dus het handigste om dit allemaal in de badkamer uit te voeren, want dat is dichtbij de wasbak.

Hansaplast Warme Voeten

Voor het gemak en om niet om te vallen besloot ik op de badmat te gaan zitten en kneep een dotje creme in mijn handen en begon aan mijn linkervoet.
Na een minuut ofzo was het nog niet ingetrokken dus besloot ik maar vast aan mijn rechtervoet te beginnen.
Na vijf minuten op de badmat gezeten te hebben was die vette troep nog niet ingetrokken en ik had het wel gezien daar en wou gewoon mijn handen wassen en naar bed.

Nu weten de meeste lezers van mijn weblog dat ik MS heb en het dus sowieso niet evident is om op te staan van de grond. Dus moet je dit tafereel voorstellen met twee glibberige handen en ??n paar glibberige voeten.

Eenmaal toch recht geraakt en mijn handen met zeep diverse malen gewassen en toen was het ergste er wel af, daarna al glijdend naar het toilet om er daar achter te komen dat de hele badkamervloer onder perfecte afdrukken van handen en voeten zaten. Als het met verf en papier was geweest zou zelfs een kleuterjuffrouw onder de indruk zijn geweest.

Inmiddels helemaal uitgeput en nog steeds problemen met stappen vanwege de MS ?n de creme er Stephan maar bijgeroepen.
Die vondt het allemaal wel grappig natuurlijk.
Hij had ook een meervoudige oplossing voor mijn problemen.

Ik moest op een handoek gaan staan, hij zou mij vasthouden en onderrtussen zou ik heen en weer over alle afdrukken schuifelen (met die handdoek onder mijn voeten) om zo zonder extra afdrukken achter te laten het bed te kunnen bereiken en zo ondertussen de vloer te “droogdweilen”.

Na een kwartier in mijn bed had ik effectief geen koude voeten meer, maar de dag erna heb ik nog stevig wat tijd op de vloer van de badkamer doorgebracht om deze ontvet te krijgen.

3 thoughts on “Hansaplast Warme Voeten

  1. lieveke, ip dat je dit zondag nu eens vertelde : ik heb hier bedsokjes die Lutje voor mij gemaakt heeft toen we nog in Assenede woonden, ‘k gebruik ze hier ook zene, want met koude voeten geraak ik niet in slaap. Maar ik heb verschillende paren, dus kan er zeker een paartje of 2 af. Geef maar een seintje.

  2. Hihi, moet wel lachen om je verhaal zeg!! Hoewel het natuurlijk helemaal niet leuk is om niet zo op te kunnen staan!!!

    Hey ik wil je nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedanken voor het apkketje. Het was er al weer een weekje hoor, maar ik kan gewoon geen tijd en energie vinden sorry!!
    Maar er zitten super leuke dingen in. En Karlijntje was zo blij met de stickers ze maakt er hele kunstwerken mee. Vooral de mickey mousen vielen in de goede smaak “Hoeraaaaa mickey’s clubhuis stickertjes… zijn die voro mij???” Zo schattig. Ze kijkt sinds kort mickeys clubhuis, vandaar.

    maar heeeeeeel erg lief van je.

    Dikke knuffel van Mieke

Comments are closed.