Control en MRI

Gistermorgen moest ik naar de controlearts van het ziekenfonds.
Aangezien ik vanuit de overheid 12 punten heb gekregen en ik ben geklasseerd als “invalide” vroeg ik mij toch wel af waarvoor dit nodig was.

Na een telefoontje naar het OZ (Onafhankelijk Ziekenfonds) kreeg ik te horen dat zij geen zaken hadden met de overheid en mij dus eens in de zoveel tijd wilden keuren om te zien of ik nog wel recht heb op mijn uitkering.

Mensen die mij een beetje kennen kunnen zich al mijn dikke stress voorstellen.
Het was een nieuwe controle-arts (Toen ik nog geen punten van de overheid had moest ik om de drie maanden) dus moesten we half aan half alles opnieuw uitleggen.

Geen idee of het goed of slecht is gegaan, in dit geval is geen nieuws goed nieuws, dus hopen dat we niks meer horen (tot binnen 3 a 6 jaar)
Een klein lichtpuntje, misschien gaat mijn uitkering ietsjepietsje omhoog (dat is als ik niet te horen krijg dat ik gezond wordt verklaard…)

Die middag was er ook nog een MRI gepland in het Middelheim Ziekenhuis, dus met zoveel te doen had Stephan gisteren speciaal voor mij vrij genomen om mij overal heen te voeren en om mij wat rustig te houden.
De MRI was snel gedaan, gewoon stilliggen en een heleboel lawaai.
Als het goed is sturen ze alles door naar de MS-kliniek in Melsbroek en krijgen we in november ergens wel de uitslag.

Op weg naar de parking kwamen we ons nichtje Dorothy nog tegen. Gelukkig had ze ons herkend want ik was zo groggy van alles dat ik haar niet had gezien. Dus nog even een gezellig babbeltje en naar huis.

Vandaag nog een beetje suf en moe, maar hopelijk gaat morgen alles weer beter 🙂

2 thoughts on “Control en MRI

  1. lieveke, toch eens proberen te leren je niet zo nerveus te maken, dat is echt niet goed voor je ! Stel je die controle-arts eens voor in zijn nakie ! ben je dan nog zo opgedraaid ? nee, dat is om te lachen (niet luidop anders moet je daar weer een uitleg voor vinden 😉 ) Volgens mij, maar veel ken ik er niet van, kan die controledokter niet “zomaar” een andere mening geven hoor, dan komt de kliniek in Brussel wel meespelen. Dus…. rustig blijven !

  2. Je niet zenuwachtig maken, alles komt wel in orde met het ziekenfonds.
    Het meest belangrijke is dat de MRI een gunstige uitslag geeft !

Comments are closed.