Chapeau Lachappelle.

Nadat we de huiskamer van ons appartement net voor de verhuizing wat “aangepast” hadden bleven we zitten met 2 gaten in onze parket. Onmiddellijk al gebeld met Lachappelle waar we een z??r vriendelijke meneer aan de telefoon kregen die uitgebreid al uitlegde wat de mogelijkheden waren, waar we voor moesten oppassen, etc etc etc. Het was maar een telefonisch gesprek maar het vertrouwen was al onmiddellijk aanwezig dat deze firma ?cht wel hun materie kent.

Vorige week dan eindelijk tijd gevonden om eens een afspraak te maken dat ze langs konden komen en vorige vrijdag was het dan zover. Wederom diezelfde supervriendelijke meneer die voor de deur stond, alles kwam opmeten, alle mogelijkheden besprak en ons beloofde om zo snel mogelijk een offerte door te sturen.

Maandag kwam de (zeer schappelijke) offerte binnen, dinsdag dan gemaild voor een afspraak en verrassing: ze konden vandaag al komen installeren!

Sjoe heeft gauw wat zaken van zijn plek gehaald en dingen proberen vast te plakken….

parket01

Het is heel erg netjes geworden!
Dat er een beetje kleurverschil zit op de stroken was te verwachten en is mogelijk te verhelpen met poetsen.

Chapeau voor Lachappelle, supergoede dienstverlening, kwaliteitswerk en zeker aan te raden als je eens iets moet laten doen aan je parketvloer!

One thought on “Chapeau Lachappelle.

  1. en dan zeggen sommige mensen ; “toeval bestaat niet” !! oh nee, ? Lachappelle was – in de jaren stillekens – de werkgever van een ondertussen overleden neef van mij .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *