Octopus

Binnenkort word “suikerneefje #2” alweer ??n jaar!!!
Zijn kamer is in een onder water / zee thema, dus ben hard aan het nadenken over van alles wat ik daarvoor kan maken.
Hierbij al een foto van een octopus…

octopus

Maasstroompjes

Bijna even lekkere koekjes als “Antwerpse handjes” 🙂

maasstroompjes

Sinds 1934 H?t Rotterdamse Koekje. (Uitgeroepen door de VVV en de Banketbakkersvereniging)

Tafelloper in herfsttintje

Dit was een voorbedrukt linnen pakket.
Het is soms enorm lastig om te borduren omdat je niet mag / kan tellen en de kruisjes soms net niet recht met de draad lopen, maar toch leuk om te doen en mooi resultaat!)
Helaas mocht ik er van Sook geen deftige foto van maken 🙂

loper02

Joe terug thuis

Joey is weer terug thuis! Na bijna een week de dierenartsen geterroriseerd te hebben (enkel als “boske” en “vrouwke” langskwamen liet hij zien dat hij ook lief kan zijn!) is ons venteke weer thuis en dat werd gevierd met goed veel “zuipen”, iets dat hij bij de dierenarts ook al amper wou doen. Nog een weekske rondlopen met een kraag zodat hij de hechtingen niet kapotmaakt en dan is hij hopelijk weer (bijna) als vanouds 😀

Op bezoek bij Joey

Deze namiddag mochten we onze Joey bezoeken. Vanaf dat hij ons zag ging meteen zijn kopje omhoog om niet veel later in geronk uit te barsten.
Nadat de baxter even was afgekoppeld kregen we wat tijd samen in een van de spreekkamers.
Wat zeg je tegen zo’n beestje? Maar we konden voelen dat hij het fijn vond om ons te zien. Met onze hulp was het ook gemakkelijker om Joey zijn medicatie toe te dienen.
Morgenochtend gaat “’t boske” naar de dierenarts want dan mag de katheter er uit en moeten we zien of hij zelf weer wil / kan plassen. Als dat allemaal goed gaat, dan mag hij morgen al naar huis anders wachten tot maandag.
<3 <3