Web-loggen

Wie doet er tegenwoordig nog aan echt bloggen? Het is immers zoveel gemakkelijker om via Twitter of Facebook te laten weten dat je naar de tandarts bent geweest. Het is echter wel een uitdaging om er een verhaaltje van te maken en er een plaatje bij te voegen.

Ik wil graag leren schrijven op een manier die lekker leest, en liefst zonder taalfouten zit. Ook al een uitdaging op zich.

Eigenlijk is mijn website een soort dagboek geworden en soms gebeurt het dat we dingen zelfs opzoeken hier om te weten hoe lang het geleden is. En dan is het toch wel leuk om deftige posts terug te vinden 🙂

Ik denk niet dat ik meer dan mijn vijf unieke bezoekers per dag naar mijn wereldje krijg, maar wil terug proberen de boel up-to-date te houden. Met deftige teksten en niet gewoon 1-zin-updates zoals op facebook of twitter.

Zoals in de intro van mijn site (“Over mij”) al voorspeld wordt… verwacht je dus maar aan nog meer rommel!

Tandarts…

Deze middag ben ik nog eens naar de tandarts geweest voor controle, iets waar ik altijd naar uitkijk. (not!)

Door een foutje bij de post zat er anderhalf jaar in plaats van een jaar tussen de vorige keer en nu.
Gelukkig heeft deze tandartsenpraktijk ook het digitale tijdperk bereikt en waarschuwen ze mij voortaan per email zodat ik dit heuglijke evenement niet hoef te missen.

Zoals wel vaker bij “Icarus” gebeurd, had ik weer een nieuwe tandarts(e), maar gelukkig een hele vriendelijke.
Deze keer werd ik zowaar gecomplimenteerd met mijn “goed onderhouden gebit en gezond tandvlees”. Dat is mij nog niet eerder gebeurd (fier 🙂 )
Natuurlijk moesten er nog twee vullingen bijgevuld worden en toen mocht ik weer naar huis.