Warrig…

warrigDe laatste tijd ben ik gruwelijk warrig. Laatst was ik boven en bedacht mij om de wasmand mee naar beneden te pakken, even later stond ik met de personen-weegschaal in mijn handen op den allee mij te bedenken wat ik van plan was. Ook het “de boom zit in de vogels” en het verkeerde-knopjes syndroom op de PC lijkt constant aanwezig…

Het hele huis ligt vol met briefjes met daarop herinner-dingen of aanwijzingen. Regelmatig kom ik zo’n briefje tegen en is de informatie niet relevant meer of weet ik niet waar het over gaat… (Dat is als ik de briefjes niet helemaal kwijtspeel…)

Ligt dat aan het weer of aan het feit dat ik niet meer zo scherp sta?

Vandaag hadden we weer eens een bijeenkomst van de MS-groep (inmiddels een vriendengroep geworden) en het bleek dat iedereen last had van extreme warrigheid. Vermoedelijk is het dus iets dat veel MS-ers gemeen hebben.

Soms weet ik dat ik iets vergeten ben, maar weet niet meer wat ik vergeten ben en als ik voor de zoveelste keer de trap terug op (of af) moet om iets te halen of terug te zetten (of voor niets) haal ik dus diep adem en probeer ik mij te concentreren.

Het is wonderbaarlijk hoeveel dingen je vindt waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was.
En ach, traplopen is goed voor de fysiek…