Website verhuisd

Onze websites moesten verhuizen vanwege software-updates, PHP-versie en nog meer moeilijke taal.

Sjoe heeft de boel in orde gebracht, er mankeert nog wel wat, maar dat krijg ik zo snel niet in orde…

Hopelijk vindt je terug wat je zoekt en veel plezier !!

Vreemde dag

Gisteren was ik jarig en ook al vier ik dit niet meer, het moest toch wel een beetje een gezellige dag worden.
Mijn chauffeur (Aka Sjoe) had op deze dag een controle bij een arts geboekt en een MRI in het ziekenhuis dus werd ik al chagrijnig wakker.
Net na het ontbijt werd een pakketje geleverd met een mix van Rituals producten en even laten stond C. met een tof pakje met leuke knutseldingen erin voor de deur.
Ook de post bracht een aantal kaartjes en samen met de stortvloed van appjes voelde ik me heel even toch jarig.

Toen begon de misère. De dokter was al uitgelopen, had een dubbele afspraak geboekt en het was chaotisch. Met teveel tijd om over huis te gaan via de Ikea (wel leuk) naar het ziekenhuis gereden waar ze natuurlijk ook uitgelopen waren en we bijna drie kwartier hebben mogen wachten voor ik aan de beurt was. Zo’n MRI is op zich niet erg maar je wordt er altijd wat groggy van.
Ook al had ik helemaal geen honger meer nam Sjoe mij mee naar een brasserie voor kaaskroketjes.
Een dag vol up en downs dus. Volgende dinsdag uitslag van de MRI en dan hoop ik eventjes geen dokter meer te hoeven zien.
Vandaag nog een kaartje en diverse berichtjes ontvangen en vrijdag neemt sjoe me mee shoppen. Zo maken we er gewoon een verjaardag-paar-dagen van 🙂

Alex Agnew

Zes maanden na aankoop van de tickets was het eindelijk zover, Alex Agnew in de Elisabethzaal voor zijn nieuwste zaalshow, “Be careful what you Wish For!”.

Twintig minuutjes rijden tot in Antwerpen, dan nog een half uur vloeken vanwege afgesloten straten en wegomleidingen die totaal onduidelijk zijn en toen waren we eindelijk op het Astridplein waar we de parking in konden rijden (zéér traag want er is zo weinig ruimte voorzien dat je al makkelijk tegen de borduur rijdt!) om een gehandicaptenparkeerplaats te vinden vlak naast de lift: schitterend, we waren er helemaal klaar voor! Even snel naar boven, 20 meter rijden met de rolstoel tot bij de ingang van de zaal waar we opgewacht werden door een lieftallige hostess die ons direct wist te zeggen hoe we naar onze plaatsen konden gaan. Even vermelden: de Elisabethzaal is twee jaar geleden gerenoveerd en ziet er echt schitterend uit!
Tien minuten nadat we ons neergevlijd hadden gingen de lichten uit en begon Alex aan zijn show. Impressionant geluid, coole achtergrond, en het was er meteen op, alsof Alex onze gedachten kon lezen: of we ons geamuseerd hadden met het naar hier komen met al die werken en wegomleggingen! Vanaf de eerste minuut zat het dus al snor, en het werd er enkel maar beter op. Kreupel hebben we ons gelachen, met meerdere keren zelfs ogen die overliepen van tranen. Magnifiek!
Na een goede twee uur was de show gedaan, maar Alex wist nog te zeggen dat hij beneden klaar zou staan bij de tafel waar je wat goodies kon kopen alsook om selfies te laten maken. Zo gezegd zo gedaan, half uurtje aanschuiven in de rij en we konden naar huis met een hoodie alsook een gesigneerde poster van Alex!

Althans… dat was buiten de lift van de parking gerekend. Die ging slechts tot -1 en wij stonden natuurlijk op -2… Marleen dan maar in de rolstoel achter gelaten terwijl ikzelf met de trap naar -2 ging om de auto op te halen en snel-snel terug naar boven rijden om mijn lieverd in te laten stappen en de rolstoel in de koffer te gooien. Na weer een kwartier vloeken over wegomleggingen de Ring van Antwerpen opgeraakt waarna we een kwartiertje later weer thuis waren en weer een herinnering hadden om nooit meer te vergeten (enkel die verkeerssituatie in Antwerpen, die hopen we wél te vergeten!)

Suikerneefje #3

Op 1 juli is een derde neefje geboren en wij mochten deze al twee-en-een-halve dag later komen bewonderen en knuffelen.
Proficiat aan ouders en broers met deze wondermooie knul !!

Natuurlijk hoort daar een geborduurd slabbetje en andere cadeautjes bij!

Logeetjes

Oops, we did it again…
Of we een nestje konden bijhouden.

We hadden het er al over gehad, ?zouden we dat wel doen dit jaar?? ?In ieder geval na de badkamer?
Toen de schilder rond elf uur deze ochtend was vertrokken, was de badkamer technisch / theoretisch klaar. En toen ging de telefoon.

Wijselijk gezegd dat ik het moest overleggen en wel zou terug bellen,… Afin, het resultaat…

Momenteel tijdelijk vijf fluffies om te verwennen, knuffelen en af en toe op te mopperen 😀💕😻

Halverwege de badkamer

We hebben al afgezien, maar we kunnen nu zeggen dat (als het goed is) we over de helft van de werken zijn. Tegelwerk is klaar, vloer is zelfs al gevoegd, en ook de muur van het raam is opnieuw bezet. Nu nog verder voegwerk voor de muurtegels, siliconekitten, spanplafond en natuurlijk de finale elektriciteit- en loodgieterswerken alsook de plaatsing van de meubels. Nog iets meer dan een week (en een laagje verf op de bezette muur) en dan… kunnen we gaan kuisen en alles terugverhuizen!

Badkamer.

Negen maanden (ja ik weet het) hebben we ?uitgekeken? naar deze dag. Onze badkamer was mooi, maar voor ons niet echt praktisch.

In juli vorig jaar zijn we naar de firma Steylaerts gegaan en hebben we de nieuwe badkamer besproken en besteld. De reden om vandaag te beginnen was omdat we hoopten dat het niet zo koud meer zou zijn.
Op advies van Steylaerts hebben we de vloerverwarming afgezet zodat alle materialen natuurlijk kunnen drogen e.d.
Gelukkig hebben we onze airco / warmtepomp want warm is het echt NIET.

De werkmannen hebben vandaag de hele badkamer eruit gesleurd en vanaf morgen begint de opbouw. Natuurlijk ligt er nu overal veel stof maar ze hebben proper gewerkt en opgeruimd.
Ik heb mij voor het grootste gedeelte uit de voeten gemaakt vanwege het lawaai (dank aan onze lieve buren!) en Sjoe heeft tussen de werken door geprobeerd om zelf te werken.

To be continued…